דילוג לתוכן
SEEN

מחיקת המידע שלכם

עודכן לאחרונה: 29 בספטמבר 2026

במכשיר שלכם

המקומות ששמרתם, המלון ובחירת המראה נשמרים בדפדפן שלכם בלבד. כדי למחוק אותם, נקו את נתוני האתר seen-map.com בהגדרות הדפדפן.

כל השאר

כתבו ל‑hello@seen-map.com, או שלחו ל‑SEEN הודעה באינסטגרם, וציינו מה למחוק. נמחק תוך 30 יום ונעדכן אתכם. הפירוט המלא במדיניות הפרטיות.